Patrick Van Remoortel van Garage Rietje: “Polydak leverde snel een eerste offerte die zowel qua uitvoering als prijs overeenkwam met onze verwachtingen”

 

Garage Rietje

Het dak van Garage Rietje, een concessiehouder voor Volkswagen en Škoda in Kapellen, was aan vernieuwing toe. De familie Van Remoortel is eigenaar van het gebouw en koos Polydak voor dit grote project. Waarom ze voor ons gingen en hoe de samenwerking verliep? Dat vertelt mede-eigenaar Patrick Van Remoortel je graag zelf.

Renovatie van 4630 m²

“Samen met mijn echtgenote was ik zaakvoerder van Garage Rietje. Tot we 6 jaar geleden de exploitatie-aandelen van het bedrijf verkochten aan D’Ieteren Groep, de invoerder en vertegenwoordiger van onder andere de merken Volkswagen, Audi en Škoda. Nu zijn we nog steeds eigenaar van het gebouw. We merkten dat het dak na al die jaren toe was aan een grondige vernieuwing. En daar schakelden we Polydak voor in.”

“De oppervlakte van het dak dat vernieuwd moest worden, is maar liefst 4630 m². We wilden net zoals op de andere gebouwen extra zonnepanelen en nieuwe isolatie plaatsen, daarom was er een nieuwe dakbedekking nodig.”

 

Correcte offerte en doorwerken tijdens bouwverlof

“We contacteerden zo’n 5 bedrijven om te kunnen vergelijken. We kozen uiteindelijk voor Polydak omwille van verschillende redenen. Polydak was de enige die snel kon opleveren, ze beloofden zelfs dat ze tijdens het bouwverlof gingen doorwerken. In tegenstelling tot andere bedrijven, die pas na het bouwverlof konden starten met de werken. Aangezien de zonnepanelen voor het einde van het jaar op het dak moesten liggen, was de timing zeer belangrijk.”

“Tijdens het eerste bezoek klikte het meteen met de vertegenwoordiger van Polydak. Hij bezorgde me later een eerste offerte die niet alleen qua prijs goed zat, maar die ook volledig klopte. Bij andere partijen klopten bijvoorbeeld de afmetingen niet, het aantal koepels was verkeerd of ze vergaten zelfs wat er moest vervangen worden.”

Garage bleef open

“Wanneer wij op zoek gaan naar een aannemer letten wij erop dat die aannemer correct, degelijk en solvabel is. Het is héél belangrijk dat ze hun afspraken nakomen. En dat is exact wat Polydak in huis heeft. Doordat het afgelopen zomer extreem veel regende, konden ze pas 2 weken later beginnen. En toch lukte het hun om mooi binnen de timing klaar te zijn.”

“Het belangrijkste van al: de garage kon de volledige maand van de werken openblijven. Polydak werkte ordelijk en degelijk, de vrachtwagens stonden niet in de weg en ze verplaatsten hun camionettes zodat het verkeer door kon. Hadden we toch een vraag of opmerking? Dan kwamen we zeer snel met hen in contact. Het was trouwens niet de eerste keer dat Polydak werkzaamheden uitvoerde aan onze gebouwen, en zeker ook niet de laatste. We hebben nog een aantal gebouwen, en als die aan vervanging toe zijn, gaan we zeker opnieuw met Polydak in zee. De samenwerking verloopt namelijk altijd vlot en efficiënt.”

 

Op zoek naar een trouwe partner voor je volgende project? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan. We helpen je graag op weg!

Een nieuw dak dat in topconditie is en blijft?