Nieuwbouw plat dak: kies voor meer dan 40 jaar ervaring en kennis

Op zoek naar een aannemer voor het plat dak van je nieuwbouw? Vanuit ons atelier in Lommel zijn we actief op werven in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Luik. Klik op de knop hieronder, stuur ons je ontwerp (en een lastenboek als je dat hebt) en we maken een prijs.

Plan van aanpak voor jouw plat dak

01 Stuur ons de ontwerpen van je nieuwbouw. Als je architect een lastenboek maakte, stuur dat zeker mee. Dan kunnen we de prijs nog preciezer berekenen.

02 We bepalen de beste technische oplossing voor het plat dak van je nieuwbouw: opbouw, dakbedekking, isolatiedikte… Die oplossing vertalen we in een gedetailleerde offerte.

03 Kies je voor ons? Dan wijzen we een projectleider toe aan jouw project. Hij is jouw aanspreekpunt binnen Polydak en de man die alles voor jou in goede banen leidt.

04 Jouw projectleider plant de werken in. Daarna neemt één van onze plaatsingsteams de uitvoering voor hun rekening. Je projectleider volgt alles op.

Waarom je voor Polydak kiest

De beste technische oplossing

Platte daken en alleen maar platte daken. En dat al sinds 1980. Dat is meer dan 40 jaar kennis over nieuwbouwprojecten. Jouw garantie op het juiste advies en de beste technische oplossing.

Een kwalitatieve uitvoering

PVC, roofing en TPO: voor elk van deze drie materialen hebben we meerdere gespecialiseerde plaatsers en projectleiders. Jouw garantie op de perfecte uitvoering van het plat dak van je nieuwbouw.

Eigen mensen, eigen materiaal

We voeren je project uit met eigen teams en eigen vracht- en kraanwagens. Geen onderaannemers, geen gehuurd materiaal. Jouw garantie op kwaliteit en een goede planning.

Duidelijke afspraken

Jouw projectleider leidt alles in goede banen. Van kennismaking over de planning tot het laatste detail van het plat dak van je nieuwbouw. Jouw garantie op een goede communicatie en coördinatie.

De beste oplossing voor jouw plat dak?

Beantwoord zes snelle vragen en ontdek welk materiaal voor jouw woning de beste keuze is.

Welk materiaal is het beste voor jouw plat dak?

Download onze Keuzewijzer. Deze korte gids maakt je snel wegwijs in de voor- en nadelen van elk dakbedekkingsmateriaal.

Over ons

Sinds 1980 dé specialist in platte daken

Al meer dan 40 jaar plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden we platte daken. Eerst onder leiding van Jaak, nu zet zoon Roeland Schuurmans het levenswerk van zijn vader verder. Vanuit dezelfde visie: elk project weer het beste platte dak maken.

Leer ons beter kennen