Meer dan 40 jaar ervaring en kennis

Dakwerken platte daken

We plaatsen, renoveren en herstellen platte daken. Vanuit ons atelier in Lommel voeren we projecten uit in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Luik. Kies voor de dakwerken aan jouw woning voor meer dan 40 jaar expertise in platte daken.

Nieuwbouw

Op zoek naar een aannemer dakwerken voor het plat dak van je nieuwbouw? Vertrouw je toekomstige woning aan ons toe en alles komt goed.

Renovatie

Heeft het plat dak van jouw woning zijn beste tijd gehad? Of wil je het extra laten isoleren? Samen bekijken we de mogelijkheden.

Plat dak herstellen

Een lek, verstopping of stormschade aan je plat dak? We sporen het probleem op en voeren de nodige herstellingen uit. Zodat jij weer gerust kan zijn.

Herstel mijn plat dak

Waarom je voor Polydak kiest

De beste technische oplossing

Platte daken en alleen maar platte daken. En dat al sinds 1980. Dat is meer dan 40 jaar kennis over dakwerken. Jouw garantie op het juiste advies en de beste technische oplossing voor jouw project.

Een kwalitatieve uitvoering

Renoveren, herstellen of nieuw. Woning of bedrijfsgebouw. Voor elk type dakwerken hebben we meerdere specialistenteams. Jouw garantie op een kwalitatieve uitvoering.

Eigen mensen, eigen materiaal

We voeren je project uit met eigen teams en eigen vracht- en kraanwagens. Geen onderaannemers, geen gehuurd materiaal. Jouw garantie op kwaliteit en een goede planning.

Duidelijke afspraken

Jouw projectleider leidt alles in goede banen. Van kennismaking over de planning van de dakwerken tot het laatste detail van je plat dak. Jouw garantie op een goede communicatie en coördinatie.

De beste oplossing voor jouw plat dak?

Beantwoord zes snelle vragen en ontdek welk materiaal voor jouw woning de beste keuze is.

Welk materiaal is het beste voor jouw plat dak?

Download onze Keuzewijzer. Deze korte gids maakt je snel wegwijs in de voor- en nadelen van elk dakbedekkingsmateriaal.

Over ons

Sinds 1980 dé specialist in platte daken

Al meer dan 40 jaar plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden we platte daken. Eerst onder leiding van Jaak, nu zet zoon Roeland Schuurmans het levenswerk van zijn vader verder. Vanuit dezelfde visie: elk project weer het beste platte dak maken.

Leer ons beter kennen