Al 40 jaar

Dé specialist in platte daken

Gedreven door kwaliteit

We plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden platte daken. Van woningen en bedrijfsgebouwen. Vanuit ons atelier in Lommel voert ons team van 40 collega’s projecten uit in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Luik.

Als specialist in ons vak en familiebedrijf gaan we voor jouw project voor de beste kwaliteit. Die kwaliteit begint met de beste technische oplossing: de juiste dakopbouw en de juiste materialen. Onze vakmannen staan garant voor een goede uitvoering. Onze projectleiders voor een duidelijke communicatie, planning en afspraken. Zodat jij een plat dak krijgt waar je gerust over bent. En waar wij fier op kunnen zijn.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Plat dak woning Plat dak bedrijfsgebouw

Waarom je voor Polydak kiest

De beste technische oplossing

Platte daken en alleen maar platte daken. En dat al sinds 1980. Dat is meer dan 40 jaar kennis opbouwen. Jouw garantie op het juiste advies en de beste technische oplossing voor jouw project.

Een kwalitatieve uitvoering

Renoveren, herstellen of nieuw. Woning of bedrijfsgebouw. Voor elk type project hebben we meerdere specialistenteams. Jouw garantie op een kwalitatieve uitvoering.

Eigen mensen, eigen materiaal

We werken met eigen teams en eigen vracht- en kraanwagens. Geen onderaannemers, geen gehuurd materiaal. Jouw garantie op kwaliteit en een goede planning.

Duidelijke afspraken

Jouw projectleider leidt alles in goede banen. Van kennismaking over de planning van de werken tot het laatste detail van je plat dak. Jouw garantie op een goede communicatie en coördinatie

Pioniers in PVC

Wij werken met PVC, TPO en roofing. We zijn zelfs de absolute pionier voor het gebruik van PVC dichtingsmembraan op platte daken. Wij introduceerden dit materiaal op de Belgische markt.

Net als roofing is het een materiaal met een lange staat van dienst. PVC en bitumen worden al veel langer gebruikt en hebben hun levensduur in de praktijk dus al bewezen.

TPO is voor ons dan weer een mooi alternatief in de prijsklasse van EPDM. Allebei wat duurder, maar TPO garandeert een veel beter eindresultaat.
En daar is het ons altijd om te doen: het best mogelijke platte dak voor jouw woning of bedrijfsgebouw. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een lange levensduur. Kortom: een plat dak waar je jaren gerust over kan zijn.

polydak dakbedekking plat dak plat dak bedrijfsgebouw vernieuwen polydak
plat dak nieuw bedrijfsgebouw
plat dak bedrijfsgebouw polydak
dakstudie bedrijfsgebouw

Op zoek naar werk?

Kom werken bij Polydak!

We zijn steeds op zoek naar nieuwe collega’s die net als ons eer willen halen uit hun werk. Die net als ons gaan voor topkwaliteit. Op het dak bij onze klanten of achter de schermen in ons kantoor en atelier.

Kom werken als

Salesverantwoordelijke Dakstock Chauffeur C/Magazijnier Junior projectleider platte daken