Onderhoudscontract plat dak: vermijd schade en grote kosten

Schade aan het plat dak van je bedrijfsgebouw komt altijd ongelegen. Daarom bieden we jou een onderhoudscontract aan voor je plat dak. Zodat jij helemaal gerust kan zijn.

Op ons kan je altijd rekenen

In een worstcasescenario gaat een deel van je voorraad of producten verloren door waterinsijpeling. Of liggen je processen een tijdje stil. Met ons onderhoudscontract is jouw plat dak steeds in topconditie.

Samen met jou bepalen we hoe vaak we de staat van je dak controleren. Op die vaste momenten voeren we een grondige inspectie uit. Tegelijk reinigen we de dakgoten en de afvoeren. Merken we ergens schade op? Dan voeren we de herstellingen meteen uit.

Waarom je voor Polydak kiest

De beste technische oplossing

Platte daken en alleen maar platte daken. En dat al sinds 1980. Dat is meer dan 40 jaar kennis over preventief onderhoud. Jouw garantie op de juiste aanpak.

Gespecialiseerde teams

Elke dag zijn er drie teams op de baan die zich 100% focussen op onderhoud en herstellingen. Jouw garantie op een snelle oplossing als er toch een probleem opduikt.

Eigen mensen, eigen materiaal

We werken met eigen teams en eigen vracht- en kraanwagens. Geen onderaannemers, geen gehuurd materiaal. Jouw garantie op kwaliteit.

100% gemoedsrust

We hebben alle kennis, expertise en mensen in huis om jouw plat dak in topconditie te houden. Ons onderhoudscontract schenkt jou 100% gemoedsrust.

Kies voor 100% gemoedsrust

Hoe groot zou de schade zijn als je bedrijfsgebouw onder water loopt? Sluit alle risico’s uit en verleng tegelijk de levensduur van je plat dak.

Over ons

Sinds 1980 dé specialist in platte daken

Al meer dan 40 jaar plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden we platte daken. Eerst onder leiding van Jaak, nu zet zoon Roeland Schuurmans het levenswerk van zijn vader verder. Vanuit dezelfde visie: elk project weer het beste platte dak maken.

Leer ons beter kennen