Meer dan 40 jaar ervaring en kennis

Plat dak bedrijfsgebouw

Op zoek naar een aannemer voor het plat dak van uw bedrijfsgebouw? Al meer dan 40 jaar plaatsen, renoveren en herstellen we platte daken in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Luik.

Nieuwbouw

Een nieuwe locatie of een uitbreiding aan je huidige gebouw? We zorgen voor alles: van technische oplossing tot en met het laatste detail.

Renovatie

Heeft het plat dak van je bedrijfsgebouw zijn beste tijd gehad? Of wil je extra isoleren? We regelen alles: analyse, eventuele afbraakwerken, plaatsing…

Dakstudie

Bedrijfsgebouw gekocht of sta je op het punt om dat te doen? Of wil je de staat van je huidige plat dak in kaart brengen? We geven je alle informatie in handen.

Meer info

Waarom je voor Polydak kiest

De beste technische oplossing

Platte daken en alleen maar platte daken. Dat al sinds 1980. Met al meer dan 7.000 platte daken van bedrijfsgebouwen op de teller. Jouw garantie op de beste oplossing.

Een kwalitatieve uitvoering

We hebben projectleiders en plaatsingsteams gespecialiseerd in bedrijfsgebouwen. Jouw garantie op de best mogelijke uitvoering.

Eigen mensen, eigen materiaal

We werken met eigen teams en vracht- en kraanwagens. Geen onderaannemers, geen gehuurd materiaal. Jouw garantie op kwaliteit en flexibiliteit.

Duidelijke afspraken

Jouw projectleider leidt alles in goede banen. Eén aanspreekpunt binnen Polydak die alles regelt. Jouw garantie op een goede communicatie en coördinatie.

Welk materiaal is het beste voor jouw bedrijfsgebouw?

Beantwoord zes snelle vragen en ontdek wat voor jouw gebouw de beste keuze is.

Over ons

Sinds 1980 dé specialist in platte daken

Al meer dan 40 jaar plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden we platte daken. Eerst onder leiding van Jaak, nu zet zoon Roeland Schuurmans het levenswerk van zijn vader verder. Vanuit dezelfde visie: elk project weer het beste platte dak maken.

Leer ons beter kennen