Plat dak bedrijfsgebouw vernieuwen: kies voor meer dan 40 jaar ervaring en kennis

Heeft het plat dak van je bedrijfsbouw zijn beste tijd gehad? Of wil je extra isoleren of je plat dak vernieuwen om daarna zonnepanelen te plaatsen? Vanuit ons atelier in Lommel voeren we projecten uit in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Luik.

Van afbraakwerken tot en met de laatste details

Van enkele tot duizenden vierkante meters. Magazijn, kantoorruimte, productiehal… Alleen maar dak of in combinatie met lichtkoepels. We kunnen elk plat dak vernieuwen, hoe groot of complex ook.

Werk je met een architect? Bezorg ons zijn ontwerpen en lastenboek en we vertalen ze in een gedetailleerde offerte. Geen architect? Dan stellen we zelf de best mogelijke technische oplossing voor. Daarna nemen we alle werken voor onze rekening: van de afbraak over de plaatsing tot de laatste details.

Waarom je voor Polydak kiest

De beste technische oplossing

Platte daken en alleen maar platte daken. Dat al sinds 1980. Met al meer dan 7000 platte daken van bedrijfsgebouwen op de teller. Jouw garantie op de beste technische oplossing.

Veel teams = snel werken

We hebben verschillende gespecialiseerde plaatsingsteams. Dat betekent dat we snel kunnen werken én snel kunnen bijschakelen om je deadline te halen.

Eigen mensen, eigen materiaal

We werken met eigen teams en vracht- en kraanwagens. Geen onderaannemers, geen gehuurd materiaal. Jouw garantie dat we kwaliteit afleveren.

Duidelijke afspraken

Jouw projectleider leidt alles in goede banen. Je krijgt er één toegewezen die gespecialiseerd is in renovatie. Jouw garantie op een goede communicatie en coördinatie.

Onze aanpak

Renovatie van industriële platte daken

Elke stap van het project wordt gecoördineerd door dezelfde projectleider. Deze staat zowel in voor het maken van alle afspraken met de opdrachtgever, het plaatsbezoek voor de werfvoorbereiding als voor het aansturen van onze dakwerkers.

01

Plaatsbezoek en opmeten

Onze specialist komt langs om de staat en en opbouw van je plat dak in kaart te brengen. Hij voert alle opmetingen uit die nodig zijn voor de volgende stap.

02

Oplossing en offerte

We bepalen welke technische oplossing voor jouw project het beste is: opbouw, dakbedekking, isolatiedikte… Die oplossing vertalen we in een duidelijke offerte.

03

Voorbereiding en werken

Onze plaatsingsteams bereiden zo veel mogelijk voor in onze atelier. Zo sluiten we verrassingen ter plaatse uit én gaan de werken snel vooruit.

De beste oplossing voor jouw plat dak?

Beantwoord zes snelle vragen en ontdek welk materiaal voor jouw woning de beste keuze is.

Over ons

Sinds 1980 dé specialist in platte daken

Al meer dan 40 jaar plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden we platte daken. Eerst onder leiding van Jaak, nu zet zoon Roeland Schuurmans het levenswerk van zijn vader verder. Vanuit dezelfde visie: elk project weer het beste platte dak maken.

Leer ons beter kennen