Dakstudie van je bedrijfsgebouw

Wil je zicht krijgen op de staat van je plat dak en de verwachte levensduur? Schakel ons in voor een dakstudie. Je krijgt een duidelijk rapport waarmee je de juiste beslissingen kan nemen.

Maak de juiste beslissingen voor je bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouw gekocht of sta je op het punt dat te doen? Of wil je weten hoe je plat dak ervoor staat? We brengen alles in kaart in een helder rapport. We adviseren je over de nodige maatregelen op korte en lange termijn. Zodat jij de beslissingen kan nemen die optimaal renderen.

Waarom je voor Polydak kiest

De beste analyse

Platte daken en alleen maar platte daken. Dat al sinds 1980. Dat is meer dan 40 jaar kennis. Jouw garantie op de best mogelijke analyse.

Meedenken en uitvoeren

Komen er uit de dakstudie bepaalde actiepunten naar voren? Onze herstellingsteams brengen ze meteen voor je in orde.

Oog voor rendabiliteit

Je plat dak moet doen wat het moet doen. Niet meer, niet minder. Voor elk actiepunt wegen we de voor -en nadelen af tegen de investering.

100% gemoedsrust

Optioneel: ons onderhoudscontract. Dan voeren we geregelde inspecties uit en houden je plat dak in topconditie.

Onze aanpak

Dakstudie van industriële platte daken

Elke stap van het project wordt gecoördineerd door dezelfde projectleider. Deze staat zowel in voor het maken van alle afspraken met de opdrachtgever, het plaatsbezoek voor de werfvoorbereiding als voor het aansturen van onze dakwerkers.

01

Plaatsbezoek en technische analyse

Onze specialist gaat bij jou het dak op om de staat en opbouw in kaart te brengen. Hij voert alle controles uit die nodig zijn voor de volgende stap.

02

Helder rapport en heldere adviezen

Je krijgt van ons een rapport met foto’s en een analyse van je plat dak. Met ook actiepunten op korte en lange termijn om de levensduur van je plat dak te verlengen.

03

Snelle herstellingen en plan voor de toekomst

Dringende herstellingen en onderhoudswerken brengen we meteen in orde. Als je dat wilt, plannen we ook de toekomstige controles al meteen in.

De beste oplossing voor jouw plat dak?

Beantwoord zes snelle vragen en ontdek welk materiaal voor jouw woning de beste keuze is.

Over ons

Sinds 1980 dé specialist in platte daken

Al meer dan 40 jaar plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden we platte daken. Eerst onder leiding van Jaak, nu zet zoon Roeland Schuurmans het levenswerk van zijn vader verder. Vanuit dezelfde visie: elk project weer het beste platte dak maken.

Leer ons beter kennen