Plat dak vernieuwen: kies voor meer dan 40 jaar ervaring en kennis

Heeft je plat dak zijn beste tijd gehad? Wil je extra isoleren? Of heb je plannen voor een totaalrenovatie? Schakel ons in en we vernieuwen je plat dak. Vanuit ons atelier in Lommel voeren we projecten uit in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Luik.

Plan van aanpak voor jouw plat dak

01 Neem contact op. Dan geven we je enkele datums door wanneer onze specialist kan langskomen. Zo krijgen we een goed zicht op de staat van je plat dak en je project.

02 We bepalen welke technische oplossing de beste is om jouw plat dak te vernieuwen: opbouw, dakbedekking, isolatiedikte… Die oplossing vertalen we in een gedetailleerde offerte.

03 Kies je voor ons? Dan wijzen we een projectleider toe aan jouw project. Hij is jouw aanspreekpunt binnen Polydak en de man die alles voor jou in goede banen leidt.

04 Jouw projectleider plant de werken in. Daarna neemt één van onze renovatieteams de uitvoering voor hun rekening. Van eventuele afbraak tot de allerlaatste details.

Waarom je voor Polydak kiest

De beste technische oplossing

Platte daken en alleen maar platte daken. En dat al sinds 1980. Dat is meer dan 40 jaar renovatieprojecten. Jouw garantie op het juiste advies en de beste technische oplossing.

Een kwalitatieve uitvoering

Voor elk type bedekking hebben we meerdere gespecialiseerde plaatsers en projectleiders. Jouw garantie op een kwalitatieve uitvoering als we je plat dak vernieuwen.

Eigen mensen, eigen materiaal

We vernieuwen je plat dak met eigen teams en eigen vracht- en kraanwagens. Geen onderaannemers, geen gehuurd materiaal. Jouw garantie op kwaliteit.

Duidelijke afspraken

Jouw projectleider leidt alles in goede banen. Van kennismaking over planning tot het laatste detail. Jouw garantie op een goede coördinatie en communicatie.

De beste oplossing voor jouw plat dak?

Beantwoord zes snelle vragen en ontdek welk materiaal voor jouw woning de beste keuze is.

Welk materiaal is het beste voor jouw plat dak?

Download onze Keuzewijzer. Deze korte gids maakt je snel wegwijs in de voor- en nadelen van elk dakbedekkingsmateriaal.

Over ons

Sinds 1980 dé specialist in platte daken

Al meer dan 40 jaar plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden we platte daken. Eerst onder leiding van Jaak, nu zet zoon Roeland Schuurmans het levenswerk van zijn vader verder. Vanuit dezelfde visie: elk project weer het beste platte dak maken.

Leer ons beter kennen