Plat dak nieuw bedrijfsgebouw: kies voor meer dan 40 jaar ervaring en kennis

Op zoek naar een aannemer voor het plat dak van je nieuwe bedrijfsgebouw? Vanuit ons atelier in Lommel zijn we actief op werven in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Luik. Klik op de knop hieronder, stuur ons je ontwerp en lastenboek en we maken een prijs.

Snelheid, kwaliteit én flexibiliteit voor jouw plat dak

Van enkele tot duizenden vierkante meters. Magazijn, kantoorruimte, productiehal… Alleen maar dak of in combinatie met lichtkoepels. Elk plat dak - hoe groot of complex ook – isoleren we én werken we vervolgens vakkundig af met PVC, TPO of roofing.

Met tien gespecialiseerde werfleiders en plaatsingsteams hebben we de kennis en slagkracht om goed en snel werk te leveren.

Waarom je voor Polydak kiest

De beste technische oplossing

Platte daken en alleen maar platte daken. Dat al sinds 1980. Met al meer dan 7.000 platte daken van nieuwe bedrijfsgebouwen op de teller. Jouw garantie op de best mogelijke oplossing.

Veel teams = snel werken

We hebben verschillende gespecialiseerde plaatsingsteams. Dat betekent dat we snel kunnen werken én snel kunnen bijschakelen om die belangrijke deadline te halen.

Eigen mensen, eigen materiaal

We werken met eigen teams en eigen vracht- en kraanwagens. Geen onderaannemers, geen gehuurd materiaal. Jouw garantie dat we kwaliteit leveren voor jouw plat dak.

Duidelijke afspraken

Jouw projectleider leidt alles in goede banen. Je krijgt er één toegewezen die gespecialiseerd is in bedrijfsgebouwen. Jouw garantie op een goede communicatie en coördinatie.

Onze aanpak

Aanleg van industriële platte daken

Elke stap van het project wordt gecoördineerd door dezelfde projectleider. Deze staat zowel in voor het maken van alle afspraken met de opdrachtgever, het plaatsbezoek voor de werfvoorbereiding als voor het aansturen van onze dakwerkers.

01

Technische analyse en offerte

We maken onze offerte op aan de hand van jouw ontwerpplannen en lastenboek. Dankzij onze grote aankoopvolumes, uitgebreide werfvoorbereiding en snelheid van werken, ben je zeker van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

02

Plaatsbezoek en voorbereiding

Voor we plaatsen, brengt onze werfleider een bezoek aan je werf. Hij voert opmetingen uit en schat het praktische verloop van de werken in. Daarna snijden we alle materialen op maat in ons atelier. Zo kunnen we snelheid maken op je werf.

03

Snelle en correcte uitvoering

Dankzij die voorbereiding kunnen we snel en kwalitatief werken. Voor elk type bedekking hebben we verschillende gespecialiseerde teams. We besteden veel aandacht aan de afwerkingsgraad van de naden en detailaansluitingen.

Welk materiaal is het beste voor jouw plat dak?

Download onze Keuzewijzer. Deze korte gids maakt je snel wegwijs in de voor- en nadelen van elk dakbedekkingsmateriaal.

Over ons

Sinds 1980 dé specialist in platte daken

Al meer dan 40 jaar plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden we platte daken. Eerst onder leiding van Jaak, nu zet zoon Roeland Schuurmans het levenswerk van zijn vader verder. Vanuit dezelfde visie: elk project weer het beste platte dak maken.

Leer ons beter kennen