Cindy Martens: “Polydak maakt steeds correcte afspraken, ook mondeling: een woord is een woord”

Martens Constructies en Polydak

Martens Constructies is een constructiebedrijf uit Hoogstraten. Hun focus? Industriële bouwprojecten realiseren, van engineering over prefabricage tot montage op de werf. Ze werken intussen al meer dan 30 jaar samen met Polydak. En daar vertelt medebedrijfsleider Cindy Martens je graag meer over.

“Samen met mijn broer Luc runnen wij Martens Constructies. Mijn vader richtte in 1977 het bedrijf op en wij namen het zo’n 35 jaar later met plezier definitief over. In al die jaren bouwden we verschillende straffe partnerships op, waaronder met Polydak. Een samenwerking die tot op de dag van vandaag nog steeds enorm goed loopt.”

Gegroeide samenwerking

“Al meer dan 30 jaar geleden startte mijn vader een samenwerking met Polydak. Doorheen de jaren evolueerde die samenwerking en intussen is het een pak intensiever dan in de beginjaren. Sinds 2020 is die zelfs nóg sterker geworden. Vooral omdat de coronaperiode een heel woelige periode was met veel onzekerheid. We hadden toen meer dan ooit nood aan trouwe partners en daarin heeft Polydak zich sterk bewezen.”

“Tijdens die periode was er geen houvast op gebied van prijzen en kon je klanten niets garanderen. Toch had Polydak een duidelijk zicht op de evolutie van prijzen. Zij communiceerden naar ons wanneer en hoeveel een bepaalde prijs ging stijgen, dalen of hetzelfde blijven. Daardoor konden wij dit laten weten aan onze klanten. Wij vertrouwden hen hierin en zij vertrouwden ons dat wij ook effectief hun diensten gingen inschakelen. Een mooie band die alleen maar sterker werd door het bewezen vertrouwen, waardoor zij een vaste partner werden van ons.”

Wederzijds vertrouwen, technische kennis en zicht op prijzen

“Een van de sterkste punten van Polydak is dat ze correcte afspraken maken, zelfs al zijn die mondeling. Een woord is een woord. Dit vertrouwen hebben ze nog nooit geschaad! Daarnaast denken ze proactief mee na, ze hebben namelijk een sterke technische kennis in huis, dat zie je in de details waarmee ze hun werk afleveren. Hun capaciteit is ook groot, waardoor ze altijd genoeg mensen ter beschikking hebben om op veel vierkante meters dak te werken.”

“Het is enorm straf dat ze goed zicht hebben op de marktsituatie en prijsevolutie. Zij voelen aan wat er gaat gebeuren en waar de risico’s kunnen liggen, en dat communiceren ze duidelijk naar ons. Een heel belangrijke factor voor ons natuurlijk om onze klanten te kunnen verzekeren van een vaste prijs.”

 

Ook op zoek naar een trouwe partner voor je volgende project? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan. We helpen je graag op weg!

Een nieuw dak dat in topconditie is en blijft?