Jimmy Mebis: “Ook bij de meest onvoorziene omstandigheden kunnen we erop rekenen dat Polydak snel ter plaatse is”

Jimmy Mebis van Mathieu Gijbels

Bedrijfs- en kantoorbouwer Mathieu Gijbels heeft z’n hoofdzetel in Oudsbergen. Jimmy Mebis werkt er al 17 jaar en bouwde de aparte Service- en Onderhoudsafdeling uit. Hiervoor werkt hij ook samen met Polydak. Hij vertelt over een aantal straffe onvoorziene omstandigheden die we samen aanpakten.

“Nadat de bouwprojecten zijn opgeleverd bij de klant, neemt ons team van Service en Onderhoud over. Met onze nazorg houden we elk bedrijfsgebouw in topconditie. Daarvoor werken we bij Mathieu Gijbels al bijna 15 jaar samen met Polydak. Als je weet dat wij zo’n 600 daken onderhouden in België en dat je 10 jaar garantie hebt op het dak van je gebouw, is het dus noodzakelijk dat we hier een betrouwbare partner voor hebben.”

Betrouwbare flexibiliteit

“Polydak bewees al op verschillende momenten dat we op hen kunnen rekenen. Zo was er een voorval op de laatste werkdag van 2023. Normaal ruimen we op die dag de werf op en zetten we het verlof in, maar nu kreeg ik ’s ochtends om 7u telefoon van de klant dat er een volledige verdieping onder water stond omdat er een lek zat in z’n dak. Ik belde meteen naar Polydak en drie kwartier later stonden hun mensen al op het dak!”

“De dakwerkers van Polydak hebben de ganse dag gewerkt en zelfs de dag erna ook nog, op een zaterdag tijdens hun verlof. Ze losten het lek op en gingen tweede kerstdag nog ter plaatse om te checken of alles in orde was. Je merkt dat ze echt hun verantwoordelijkheid nemen en dat ze hun prioriteiten kennen.”

Partner door weer en wind

“Een ander specifiek moment waarop Polydak ons uit de nood hielp, was toen in februari 2022 storm Eunice over ons land trok. Op vrijdagavond kregen we meldingen binnen van enorm veel klanten die stormschade hadden, dus stuurden we zaterdagochtend – toen de storm wat ging liggen – onze mensen op pad om dit te herstellen. Maar de vraag was zó groot dat we niet toekwamen met onze eigen mensen. Ik belde Polydak en kreeg meteen assistentie van hen. En het waren niet eens allemaal daken die door hen gelegd waren! Een mooi bewijs van een straffe service.”

“De filosofie van Polydak komt overeen met die van mijn team: in nood zijn we binnen de 4 uur ter plaatse. En in 99% van de gevallen is dat zelfs al binnen de 2 uur. Het fijne is ook dat ze bij Polydak onze projecten écht kennen. Zowel bij hen als bij ons blijven werknemers lang in dienst. Dat komt goed van pas wanneer een dak 10 jaar garantie heeft en ik steeds dezelfde projectleider hierover kan aanspreken wanneer er onderhoud nodig is. Dat geeft niet alleen ons vertrouwen, maar ook onze klanten.”

 

Ook op zoek naar een trouwe partner voor je volgende project? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan. We helpen je graag op weg!

Een nieuw dak dat in topconditie is en blijft?