Ronny Gelders: “Op 9 van mijn 10 werven kies ik voor Polydak”

Ronny Gelders biedt met Rogebo bouwbegeleiding op maat aan: retail, industriële gebouwen, appartementen, woningen… We mochten al honderden projecten voor hem en zijn klanten uitvoeren. “Ik zit al 30 jaar in het vak, en al even lang werk ik samen met de mannen van Polydak.”

“Als mensen in een gebouw van mij binnenkomen, dan moeten ze meteen zien dat alles goed is afgewerkt”, begint Ronny. “Zo goed afgewerkt, dat ze vragen: Wie heeft dit project gedaan? Daarom werk ik liever met goei partijen, in plaats van altijd de goedkoopste aannemer te kiezen. Ik wil dat het goed is, en dat mijn klant gerust kan zijn. Dan mag dat iets meer kosten.”

“Ik werk al 30 jaar samen met Polydak”

“Vroeger werkte ik als projectleider voor verschillende aannemers, nu ben ik als zelfstandige aan de slag. Ik zit al 30 jaar in het vak, en al even lang werk ik samen met Polydak. Nu met zaakvoerder Roeland, vroeger met zijn vader.”

“Op 9 van de 10 werven die ik coördineer, zijn ze aan zet. En die andere werf is dan omdat de bouwheer per se met een bepaalde partij wil werken.”

“Polydak levert goed werk af. Zo geven ze 10 jaar garantie op de dakbedekking. En als er een probleem is, staan ze direct klaar. Het is gewoon anders samenwerken dan met een aannemer waar je ooit eens één plat dak mee hebt gemaakt. Als er dan een probleem opduikt, is het altijd afwachten of die komen opdagen. Of dat dat bedrijf nog bestaat.”

“Ze voeren het uit zoals de fabrikant het voorschrijft”

“Ik ben bij Polydak ook zeker dat de bouwkundige details goed worden bekeken. We schrijven sowieso gezamenlijk: voor elk project bepalen we in overleg wat de beste aanpak is.  Altijd samen. En er kan altijd gepraat worden.”

“Ook de uitvoering van de details is altijd prima gedaan”, besluit Ronny. “Pak nu de opkanten tegen lichtstraten en dakranden. Zij gebruiken daarvoor een gecacheerd profiel. Dat bevestigen ze eerst en daartegen lassen ze. Net zoals de fabrikant het voorschrijft. Da’s een manier van werken waar ik gerust over kan zijn.”

Een nieuw dak dat in topconditie is en blijft?