Tom Vanpassel: “Niet alleen wij kiezen voor Polydak, onze klanten zelf schakelen hen ook in”

Tom Vanpassel - Willy Naessens

Industriebouwer Willy Naessens heeft verschillende vestigingen in ons land. Tom Vanpassel is de bedrijfsleider van de site in Tessenderlo. Ze realiseren heel wat grote projecten en schakelen daarvoor graag de expertise in van Polydak. Tom licht toe hoe die samenwerking gegroeid is.

Van 5.000 m² naar meer dan 75.000 m² per jaar

“De eerste keer dat ik in contact kwam met Polydak was in 2015 voor een dossier in Pelt waar we retailgebouwen plaatsten. We merken dat het een bedrijf is dat samen met ons meegroeit. In 2015 stonden ze bijvoorbeeld nog in voor 5.000 m² van onze daken, het jaar erop was dat al 8.000, in 2018 groeide dat naar 30.000 en in 2019 zelfs 75.000 m²! In realiteit is dit zelfs veel meer, want klanten kunnen ook rechtstreeks bij Polydak bestellen. In het begin waren het vooral sporadische dossiers waar we hen voor inschakelden, maar door de jaren heen is dat een permanente samenwerking geworden.”

“Onze projectleiders kennen elkaar goed, waardoor het werk enorm vlot verloopt. En dat komt goed van pas wanneer je grote projecten realiseert voor grote klanten, zoals Katoen Natie en Essers. Het leuke is dat wij Polydak niet alleen zelf inschakelen als onderaannemer, ook wanneer wij bijvoorbeeld enkel ruwbouw voorzien en de klant zelf een dakdekker kiest, merken we dat dat vaak Polydak is.”

Flexibele, proactieve communicatie

“Wanneer ik met een onderaannemer samenwerk, ga ik ervanuit dat ze kwaliteit leveren. En dat is ook zo bij Polydak, maar zij onderscheiden zich nog op andere vlakken. Ze bieden vaak een goede prijs en respecteren altijd de planning. Ze kennen hun prioriteiten en zijn flexibel wanneer dat nodig is. Wanneer het regent bijvoorbeeld, dan schuiven de werkdagen op, maar de datum van oplevering niet op. Daar spelen zij goed op in.”

“Daarnaast verloopt de communicatie met Polydak enorm vlot. Ze denken proactief mee in de uitvoering. Vergeten wij bijvoorbeeld randbeveiliging te plaatsen, dan werken zij niet zomaar onveilig verder. Ze contacteren ons meteen en communiceren wanneer ze starten op die plek, zo weten wij tegen wanneer dat in orde moet zijn. Dus ook op vlak van veiligheid is het een toppartij!”

 

Op zoek naar een trouwe partner voor je volgende project? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan. We helpen je graag op weg!

Een nieuw dak dat in topconditie is en blijft?